Nincs megelégedve Webáruháza teljesítményével?

Nincs megelégedve Webáruháza teljesítményével?

Webáruház teljesítmény javításHa az Ön Webáruházára is jellemző, hogy sok a látogató, de kevés a vásárló, akkor nincs egyedül!

2007 óta foglalkozok webáruházak szerkesztésével, karbantartásával, Online marketinggel. Ez idő alatt sikerült elsajátítanom mindent, ami a sikeres Online értékesítéshez szükséges.

Megtanultam a vásárló szemével látni és gondolkodni, így képes vagyok rövid időn belül felfedezni egy Webáruház hiányosságait vagy hibáit.

Mi lehet a probléma?

Ez a jelenlegi állapot, sok mindentől függ. A legnagyobb százalékban a hibás webergonómia ezért a felelős, ebből adódóan nagyon fontos tényező, hogy a látogató számára mennyire könnyű és kényelmes a Webáruház kezelhetősége.

Ne feledje, hogy minden egyes hibával, értékes vásárlókat veszít el!

Az ár NEM minden! Hiába adja Ön a legolcsóbban azt a terméket, ha a vásárló nem tudja könnyen és kényelmesen megrendelni a terméket, vagy nem talál arról részletes termékleírást, ami segítene a döntésében.

A szolgáltatás célja, hogy segítséget nyújtsak mindazoknak, akik nincsennek megelégedve a Webáruházuk forgalmával.

Feladataim közé tartozik:

  • Tartalmi (szöveg, kép), marketing, illetve működési, ergonómiai hibák, hiányosságok feltárása
  • Online marketing tanácsadás
  • Javaslatok, bevált tippek az Ön Webáruháza forgalmának növeléséhez.

Vegye igénybe a szolgáltatást még ma, ha szeretné növelni, meglévő, esetleg új Webáruháza népszerűségét vagy vásárlóinak számát!

A szolgáltatás díja: ingyenes!

Amennyiben igény tart ezen szolgáltatásra, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az oldalunkon található Kapcsolat menüpontra kattintva, köszönöm!